PDFДрук

У Класичному коледжі стартував Олімпійський тиждень


І розпочався він з Олімпійського уроку в актовій залі у понеділок 13 вересня. Його провели для студентів нового набору. З привітальним словом до присутніх звернулась директорка освітнього закладу Тетяна Гребеник. Про те, як викладачі закладу вміють прищеплювати любов до здорового способу життя, розповів гість заходу – випускник 1994 року Руслан Грабовський. Він у час навчання був членом баскетбольної команди коледжу. І навіть через багато років після завершення навчання продовжує грати та відточувати свою майстерність, у тому числі й на території КФК СумДУ.

Про свої спортивні здобутки та любов до спорту розповіли й старшокурсниці, членкині баскетбольної команди коледжу Вікторія Власенко, Валерія Шешеня та Вероніка Божок.

У коледжі – безліч спортивних традицій та видатних випускників-спортсменів. Про них, а також про спортивні заходи та гуртки розповіли студентам викладачі фізичної культури.

Поточний тиждень подарує прихильникам спорту багато нових заходів. Так, 15-16 вересня в коледжі відбудеться товариська гра між командами викладачів та студентів із флорболу, турнір з шахів та легкоатлетичне свято «Золота осінь».

Тож, запрошуємо всіх до спортивної родини Класичного коледжу і бажаємо здоров’я, гарного настрою та заслужених перемог.