PDFДрук

Класичний коледж СумДУ – ЗАХИСНИКАМ!

У країні триває війна... Сьогодні кожен із нас дбає про допомогу військовим і дякує за щоденну боротьбу з ворогом.

Авто на фронті – це не просто засіб пересування чи зайва розкіш, а й реальний шанс врятувати поранених, вчасно виїхати з-під ворожих обстрілів і просто повернутися живим. Як можна почути сьогодні від волонтерів, машини на війні – це розхідний матеріал, запаси якого потрібно постійно поповнювати.

Нещодавно Класичний фаховий коледж СумДУ долучився до важливої ініціативи та передав автомобіль для наших захисників і захисниць, які нині мужньо тримають кордони України в гарячих точках фронту, стримують і успішно нищать агресора.

Коледжани щиро дякують небайдужим конотопцям-авторемонтникам за те, що наш автомобіль уже слугує оборонцям та виконує бойові завдання на одній із ділянок протистояння ворогу.

Нехай переданий коледжем автомобіль допоможе нашим воїнам долати бездоріжжя, звільняти окуповані території та якнайшвидше здобути таку жадану для всієї країни перемогу.

Переконані, кожна ініціатива й спільна робота щодня наближає нас до повного знищення агресора на всіх фронтах. Віримо в Збройні сили України та не спиняймося робити добрі й такі необхідні сьогодні справи!