PDFДрук

Для майбутніх фахівців залізничного транспорту відбулося заняття на виробництві

20 січня 2023 р. для здобувачів освіти Класичного фахового коледжу СумДУ спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія (освітньо-професійна програма «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій») було проведено заняття на виробництві – Конотопській колійній машинній станції № 119 Південно-Західної залізниці (далі – КМС-119).

Провідні інженери підприємства – головний інженер Литвишко О.В., головний механік Воробйов О.П., виконроб Холоденко С.В., інженер технічного навчання Дураков О.М. – ознайомили присутніх із теоретичними та практичними аспектами роботи бази КМС, зокрема з процесом розбирання та збирання ланок рейкошпальної решітки. Здобувачі освіти дізналися про задачі, основну діяльність та види ремонтів, які виконує КМС-119, наочно побачили машини важкого типу та засоби малої механізації. Ознайомилися з устаткуванням крану для навантажувально-розвантажувальних та складських робіт, відвідали гаражі для автомашин і дрезин, депо для стоянки, ремонту та технічного обслуговування машин і механізмів.

У результаті зустрічі здобувачі освіти практично засвоїли теоретичний матеріал, отримали відповіді на всі поставлені запитання.

Висловлюємо подяку адміністрації КМС-119 за цікаве та змістовне заняття. Переконані, що такі зустрічі на виробництві є необхідними та корисними для здобувачів освіти, так як детально знайомлять їх із майбутнім фахом та підвищують інтерес до навчання.