PDFДрук

Заняття в Міському центрі фізичного здоров’я населення «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»

У процесі навчання надзвичайно важливо поєднувати теоретичні знання з практичним досвідом.

Так, 25 січня 2023 р. за участю здобувачів освіти Класичного фахового коледжу СумДУ, які навчаються за освітньою програмою «Фізична культура і спорт», відбулося заняття в Міському центрі фізичного здоров’я населення «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ». Провідні спеціалісти ознайомили присутніх із теоретичними та практичними аспектами роботи центру, зокрема з процесом організації та проведення занять і змагань для дітей та осіб похилого віку (від дозування навантаження до методів заохочення). Майбутні фахівці фізичної культури і спорту мали можливість побачити макро-, мезо- і мікроцикли планування спортивно-оздоровчої роботи для всіх верств населення та ознайомились з іншими регламентами запланованих спортивно-оздоровчих заходів. Вагоме значення мало й те, що здобувачі освіти долучилися до допомоги в проведенні змагань із шахів серед ветеранів спорту.

У результаті цього заняття здобувачі освіти отримали не лише приємні враження, а й засвоїли теоретичні аспекти майбутнього фаху, практичні уміння та навички, що є необхідною умовою здобуття високоякісної освіти. Після зустрічі вони не приховували своїх позитивних емоцій, задавали актуальні для них питання та переконалися, що такі заходи є важливими й корисними, так як дають змогу набути новий досвід у сфері обраної професії та є поштовхом до ґрунтовного пізнання основ майбутньої спеціалізації.

Висловлюємо подяку адміністрації Комунального закладу «Міський центр фізичного здоров’я населення «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» за цікаве та змістовне заняття та щиро вдячні за те, що навіть у такий складний час центр продовжує працювати заради змістовного дозвілля населення та пропаганди здорового способу життя.