PDFДрук

Діалог важливий

Сьогодення диктує свої вимоги до провадження освітнього процесу в ЗВО в умовах повномасштабного вторгнення. Здобувачі освіти та педагогічні працівники усвідомлюють необхідність не тільки сумлінно навчатись, а й надавати допомогу нашим захисникам.

Саме про це відбувся діалог завідувача відділення «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування» Людмили БАНДУРКИ зі студентським заввідділення Веронікою БОЖОК та старостами груп в останній день січня. Додамо, що подібні зустрічі відбуваються регулярно і, зазвичай, мають на меті вирішення нагальних питань, проведення доброчинних акцій, підвищення якості освітнього процесу.

Цього разу в центрі уваги – волонтерська діяльність на відділенні, зокрема, саме відділення «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування» ініціює цього тижня масове виготовлення окопних свічок. Обговорили також участь у доброчинній акції «Яким я бачу майбутнє України після перемоги», яка спрямована на підтримку морального стану наших захисників. Здобувачі освіти створюватимуть листи-есе та малюнки за однією із визначених тем.

Присутні представники студентського самоврядування наголосили на активній громадській позиції одногрупників та їх готовності сприяти Перемозі.

Наближаємо її разом!