PDFДрук

Зустріч із потенційними роботодавцями

Роботодавці, які зацікавлені в компетентних фахівцях, у сучасному освітньому процесі є партнерами закладу освіти та залучені до процедур забезпечення якості освітніх програм. Спілкування з потенційними роботодавцями є корисним і для здобувачів освіти, оскільки дає їм змогу побачити перспективи майбутньої професії та стимулює активно оволодівати комплексом професійно зорієнтованих знань, умінь і навичок, необхідних для того, щоб бути конкурентоспроможними фахівцями, успішно виконувати свої професійні обов’язки та самореалізуватися.

02 лютого 2023 р. під керівництвом викладачів Класичного фахового коледжу Сумського державного університету Грано Н. В. та Забіяки О. А. відбулося заняття на виробництві для здобувачів освіти ОПП «Будівництво та експлуатація будівель та споруд», ОПП «Професійна освіта. Будівництво та зварювання» на базі проєктного відділу будівельної організації «Євробуд ОД». Під час зустрічі головний інженер Анатолій КРИКУХА познайомив здобувачів освіти з проєктно-кошторисною документацією на відновлення інженерних споруд і об’єктів після окупації та бойових дій. Детально розібрали технологію монтажних робіт із влаштування мостового переходу. Переглянули відео та фото будівельно-монтажних робіт, що виконувалися відповідно до представлених розроблених проєктів. Присутнім було цікаво порівнювати креслення в складі проєктної документації з уже виконаними роботами, які відображені у відеозвітах з будівництва.

На зустрічі здобувачі освіти дізналися про перспективи працевлаштування, сфери, у яких вони можуть працювати, специфіку та багатовимірність своєї майбутньої професії, а також про комплекс професійних компетенцій, які відповідають вимогам сучасного ринку праці.

Дякуємо керівництву «Євробуд ОД» за плідну співпрацю в усіх напрямках підготовки здобувачів освіти.