PDFДрук

Зустріч адміністрації коледжу зі студентським активом: нагальні питання та важливі рішення

У воєнний час здобувачі освіти продовжують навчатися та встигають допомагати тим, хто сьогодні особливо потребує цієї підтримки.

30 січня 2023 р. в Класичному фаховому коледжі СумДУ відбулася зустріч завідувача відділення «Технічних систем та управління» Олександра ПРИХОДЬКА зі старостами груп та студентським завідувачем зазначеного відділення Вікторією КАМОРДОЮ. Присутні обговорили різні актуальні та важливі питання освітнього процесу в коледжі, зокрема: участь здобувачів освіти в опитуваннях Ради з якості освіти; особливості навчання у воєнний період; посилення співпраці студентських активів груп із представниками студентського парламенту коледжу та з завідувачами відділень; напрямки та реалізацію волонтерської діяльності на відділенні.

Також на зустрічі студентським активом відділення «Технічних систем та управління» було прийнято рішення долучитися до благодійної акції щодо збору вторсировини (папір, книжки, картонні упаковки). Отже, запрошуємо всіх охочих доєднатися та приносити макулатуру (обов’язково перев’язану міцною мотузкою або рівно складену в мішок) за адресою: вул. Садова, 36, гуртожиток № 2 (навпроти будівлі коледжу). Термін збору – постійно.

Важливо, що виручені кошти будуть спрямовані на потреби Збройних сил України. Як зазначила студентський завідувач відділення Вікторія КАМОРДА, «віримо та знаємо, що наша держава переможе. Сьогодні в нас єдине бажання – здобувати якісну освіту та підтримувати захисників України. А ця важлива студентська ініціатива коледжу – наш загальний вклад у наближення перемоги. У єдності наша сила!»

Варто відмітити, що ця зустріч зі здобувачами освіти засвідчила, що наші студенти займають активну громадянську позицію, охоче беруть участь у різних соціальних та культурних проєктах і благодійних акціях та готові робити особистий внесок у розвиток освітнього процесу Класичного фахового коледжу.