PDFДрук

Вільний вибір навчальних дисциплін – формування індивідуальної освітньої траєкторії

11 квітня 2023 р. відбулися зустрічі зі здобувачами освіти Класичного фахового коледжу 821, 823-ск та 831, 833-ск груп спеціальності 193 Геодезія та землеустрій (освітньо-професійної програми «Землевпорядкування») щодо забезпечення реалізації ними права на вільний вибір навчальних дисциплін на відділенні «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування».

У цьому інформативному заході взяли участь: Людмила БАНДУРКА (завідувач відділення «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування»), Тамара ЗАБОЛОТНЯ (голова циклової комісії «Землевпорядкування») та Руслана КУЗЬКО (викладач спецдисциплін).

Здобувачі коледжу були ознайомлені з діючим Положенням про організацію викладання дисциплін вільного вибору, з порядком, термінами, особливостями запису на вивчення запропонованих навчальних дисциплін та умовами формування навчальних груп для вивчення вибіркових навчальних дисциплін. Також до відома здобувачів освіти було доведено зміст Каталогів вибіркових дисциплін № 1 та № 2 за освітньо-професійною програмою «Землевпорядкування» та презентовано запропоновані до вибору навчальні дисципліни.

Переконані, здобувачі коледжу, обравши дисципліни, які їх найбільше цікавлять, беруть активну участь у формуванні своєї освітньої траєкторії.