PDFДрук

Партнерство та співпраця в дії: заняття на виробництві на базі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей»

13 квітня майбутні молодші бакалаври спеціальності 015 Професійна освіта. Будівництво Класичного фахового коледжу СумДУ були залучені до заняття на виробництві на базі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» у межах вивчення дисципліни «Загальна педагогіка» (викладач ШУЛЬГА Тетяна, гарант освітньої програми «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»).

Здобувачі освіти познайомились із практикуючими майстрами виробничого навчання – зварювальниками, оглянули базу закладу освіти, проаналізували специфіку організації професійних майстерень виробничого навчання різних спеціальностей (зварювальники, повари, механіки, водії, плодоовочівники та інші).

Також працівники вищевказаного ДПТНЗ ознайомили здобувачів коледжу з відповідною документацію майстра виробничого навчання та організацією його робочого місця.

Тепла та дружня атмосфера, спілкування з професіоналами – усе це переконало студентську молодь, що їхня виробнича практика, яку вони, можливо, будуть проходити на базі саме цього закладу освіти, буде, дійсно, змістовною та цікавою.