PDFДрук

Практичне заняття – запорука успішної професійної реалізації

Набуття практичних навичок є надважливим обов’язковим компонентом освітнього процесу, адже здобувачі мають змогу більш глибоко та детально ознайомитися з обраним фахом, набути практичного досвіду.

Протягом 19-20 квітня 2023 р. в межах вивчення дисциплін «Теорія зварних процесів» і «Технологія зварювання плавленням та джерела живлення» спеціальності 015 Професійна освіта. Будівництво (освітньо-професійна програма «Професійна освіта. Будівництво та зварювання») у виробничих майстернях Класичного фахового коледжу відбулося практичне заняття, під час якого здобувачі освіти групи ПО-11 змогли застосувати отримані знання та вміння на практиці, зокрема вчилися налаштовувати зварювальне обладнання, підбирати зварювальні параметри відповідно до типу зварних зʼєднань та просторових положень зварних швів. Загалом поглибили професійні навички з обраної спеціальності.

Варто зазначити, що особливу увагу було приділено техніці безпеки та вимогам до обладнання.

Такі заняття сприяють розвитку здобувача освіти як майбутнього фахівця, адже практичні навички – це основа розуміння процесів та технології зварювання.