PDFДрук

Ще один випускник загинув за Україну!

Невимовний біль! Знову втрати серед випускників Класичного коледжу СумДУ!

Богдан Вадимович Ішимов, 1999 року народження. Богдан народився в с.Бочечки Конотопського району. З 2015 по 2019 рік навчався в коледжі за спеціальністю «Будівництво та експлуатація будівель і споруд».

Класний керівник юнака Тетяна Шульга, згадує Богдана таким: «Він був товариським, відповідальним. Завжди на оптимізмі! Мав багато друзів та користувався авторитетом серед однолітків. Багато читав… І слухав музику…Намагався тримати дане слово. Дуже цінував свою маму, хотів її тільки радувати і не давати приводів для хвилювання. Серце стискається від повідомлення про те, що Богдана уже немає серед живих! Невимовно боляче, що у засвіти йдуть найкращі, найдостойніші громадяни нашої країни! Будемо пам’ятати тебе, Богдане, завжди! Вічний спокій тобі, солдате».

На захист рідної землі Богдан став 27 липня 2022 року.

Загинув під час виконання бойового завдання на території Донецької області на Бахмутському напрямку внаслідок мінометного обстрілу.

«За нашу країну, за наш спокій і незалежність Богдан віддав найцінніше, що мав – власне життя. Відважний захисник служив вірою і правдою за нашу Україну, за незалежність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця. Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому Герою!», – повідомили у Бочечківській громаді.

Ціна нашої незалежності – дуже висока! Тож пам’ятаймо усіх, хто боронить наші життя і хто віддав за найцінніше у світі – своє…Слава Герою! Співчуття рідним і близьким загиблого! Не забудемо ніколи!