PDFДрук

Класичний фаховий коледж презентував свою діяльність на Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2023»

У квітні 2023 року Класичний фаховий коледж СумДУ був представлений на Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2023», яка, у зв’язку з воєнним станом у нашій країні, проводилася в онлайн-форматі.

Організатором цього важливого заходу є Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» України за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Переконані, такий освітній форум є важливим, адже він дає змогу представити кращі освітні та наукові практики й інноваційні технології, створити сприятливі умови для партнерського співробітництва задля обміну та впровадження передового досвіду. Це відкритий простір для презентації освітніми закладами своєї діяльності, розвитку та досягнень. Можна стверджувати, що це і профорієнтаційний захід, під час якого майбутні абітурієнти мають можливість ознайомитися з умовами вступу до відповідного закладу освіти.

У межах цієї виставки Класичний фаховий коледж ознайомив майбутніх абітурієнтів з особливостями вступної кампанії цього року, презентував спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється навчання в коледжі, напрями виховної роботи.

Зазначимо, що за активну участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2023» Класичний фаховий коледж СумДУ було нагороджено Дипломом, що, безумовно, свідчить про актуальність суспільного запиту на освітню діяльність коледжу.

Тож крокуємо в майбутнє разом із Класичним фаховим коледжем!