PDFДрук

День відкритих дверей!

altУ День відкритих  дверей 26 травня 2019 року колектив Політехнічного технікуму КІСумДУ вітав абітурієнтів – усіх спраглих до знань юнаків і дівчат, які хочуть цілеспрямовано йти до своєї мети,торуючи власний шлях.

Дійство пройшло в атмосфері щирої бесіди, під час якої можна було дізнатися про добрі справи і традиції, успіхи й перспективи розвитку навчального закладу, умови та правила прийому до ВНЗ, роботу підготовчих курсів, нововведення в галузі освіти.

Перед гостями виступили директор ПТКІСумДУ, к.п.н., доцент Т.В.Гребеник, заступник директора з навчальної роботи В.В.Рязанцев, завідувачі відділень Ю.М.Салій, Л.В.Бандурка, Г.Г.Колесников, викладач спецдисциплін С.М.Тютрін. Вони ознайомили абітурієнтів та їх батьків з особливостями навчання в технікумі, базами виробничої практики, розповіли про перспективи фахового зростання, участь навчального закладу у фестивалях, конференціях, про ініціювання нових соціально корисних проектів та акцій, перемоги студентів у всеукраїнських наукових та соціальних конкурсах, спортивних змаганнях.

Близько сімдесяти дев’ятикласників отримали сертифікати про проходження підготовчих курсів, що дасть можливість отримати додаткові бали з української мови та математики під час вступу до технікуму.

Ю.В.Бібік, заступник директора з виховної роботи, поінформувала, що з ініціативи молодіжної організації студентів «Новий час», яка створена 2006 року і функціонує на базі навчального закладу, щорічно в місті реалізується безліч благодійних та соціальних, молодіжних проектів.

Отже, юнь вчиться і творить добрі справи, є активною та цілеспрямованою. Тож приєднуйтесь до нас!