PDFДрук

З Днем працівника освіти!

На початку жовтня, коли осінь одягається у золоті шати, людство віддає шану освітянам. Тим, хто навчає і долучає до прекрасного; хто знаходить і розкриває потенціал своїх  вихованців; хто щодня вчить любити, вірити, захищати; кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Освітянська праця – це покликання, яке вимагає повної віддачі; професія, яка поєднує в собі молодість і мудрість, робота, що вимагає колосального терпіння і професійного вдосконалення, служіння, яке не знає канікул.
Колектив Політехнічного технікуму КІСумДУ – професійний та згуртований. Це люди, які постійно вдосконалюються і працюють над собою. Пишаюся тим, що маю честь працювати з вами пліч-о-пліч! Що можу черпати мудрість у досвідчених колег і ділитися власними знаннями із молодшими.
У день професійного свята бажаю вам, шановні колеги, гарного настрою! Нехай робота не приносить вам втоми, а теплі слова вдячності    студентів та учнів окриляють і зігрівають серця! Здоров’я вам, добробуту, професійного довголіття та радості від кожного дня!

З повагою, директор
Політехнічного технікуму КІ СумДУ
Тетяна ГРЕБЕНИК.