PDFДрук

Краща спортсменка та волонтерка міста навчаються у Політеху!

12 листопада в міському будинку культури «Зоряний» відбулась урочиста церемонія нагородження кращих студентів року освітніх закладів нашого міста. Напередодні конкурсною комісією були визначені переможці в наступних номінаціях:

- Кращий студент-громадський діяч Конотопа;
- Кращий студент-волонтер Конотопа;
- Кращий студент-науковець Конотопа;
- Кращий студент-спортсмен Конотопа;
- Кращий студент Конотопа (комплексна характеристика);
- Кращий студент у номінації «Художня самодіяльність Конотопа», за напрямками :
1) кращий вокаліст;
2) кращий танцюрист;
3) оригінальний жанр.

Приємно, що двоє студентів Політеху за рішенням журі отримали почесні звання кращого спортсмена та волонтера нашого міста. Це Аліна Грищенко та Марина Шобей. Вітаємо! Решті студентів нашого навчального закладу – тим, хто достойно боровся за почесне звання в інших номінаціях, бажаємо успіху і незабутніх студентських років. Ми вас любимо і завжди підтримуємо. Віримо, що ваші найбільші перемоги іще попереду!

Святковий настрій глядачам разом зі студентами інших навчальних закладів міста зі сцени дарували й наші талановиті артисти: дует гітаристів у складі Стеценко Дмитра та Шевченко Андрія, Карина Шабан з піснею «Derniere-dance», ансамбль «Елегія» та хореографічний колектив «Артез».

Традиційно під час заходу в холі міського будинку культури представниками клубу «Соціальне волонтерство» проводився збір коштів для Кості Дяченка.

Провели студентське свято у МБК «Зоряний» викладачі Політеху Лідія Садовнича та Віталій Кипарис.

По завершенні заходу студенти, а також усі, хто молодий душею, мали змогу залишити фото на згадку біля фотозони, створеної Валерією Кипарис.