PDFДрук

Вітаємо випускників-будівельників із отриманням дипломів!

Цього тижня дипломи молодшого спеціаліста отримали випускники відділення «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», очолює яке Людмила Бандурка.

Протягом навчання у технікумі студенти опанували ряд спеціальних предметів: геодезію, основи розрахунків будівельних конструкцій, економіку, експлуатацію будівель, технологію та організацію будівельного виробництва тощо, знання з яких допоможуть їм у здобутті практичного досвіду по завершенні навчання. Наразі випускники відділення вже захистили дипломні проєкти та отримали фах будівельника. Із цією знаковою подією їх урочисто привітали заступник директора з навчальної роботи В’ячеслав Рязанцев, завідувач відділення Людмила Бандурка та голова екзаменаційної комісії Юрій Повидиш. Наставники побажали випускникам знайти та реалізувати себе в професії, досягнути успіхів та ніколи не розчаруватися у своєму життєвому виборі.

Нагадаємо, за час існування відділення дипломи будівельників отримали понад 3000 молодих спеціалістів, які працюють у будівельних організаціях та інших галузях народного господарства нашої держави та близького зарубіжжя.