PDFДрук

Політехівці побували на 5-денному семінарі Корпусу Миру в Україні

2-6 березня в місті Ірпінь, що на Київщині, пройшов практичний семінар на тему «Розробка та управління проектами», організований Корпусом Миру США в Україні. Від Політехнічного технікуму участь у ньому взяли очільниця клубу «Соціальне волонтерство» Ольга Гребеник та волонтерка Крісталіна Херман.

5 днів поспіль на всіх, хто долучився до семінару, чекала насичена, цікава програма. Учасникам розповіли про гранти Корпусу Миру, їх цільову спрямованість та можливість їх отримання; вчили долати стрес та запобігати професійному вигоранню; правильно ставити цілі, формулювати завдання та прописувати план дій для їх реалізації.

«Я дуже задоволена, що побувала на цьому заході, - ділиться враженнями Ольга Гребеник. – Є чимало речей, про які цікаво було слухати і виокремлювати щось для себе. Наприклад, разом із Кристаліною ми готували проєкт на тему екології – тепер ми спробуємо втілити його в життя на теренах Конотопа. Загалом цей семінар навчив багатьом речам, особливо нюансам командної роботи, що дуже важливо. Цікавими були не лише денні години, вечори теж проходили не менш цікаво: ми гуляли містом, грали в ігри, дивилися фільми і навіть пробували себе у ткацтві!».

Подібні семінари покликані об’єднати культури двох країн, допомогти учасникам налагодити професійні контакти та обмінятися досвідом роботи.