PDFДрук

Євген Ащаулов

Навічно 27!
Сумна звістка прийшла до Конотопа і нашої коледжанської родини! 01 грудня на полі бою героїчно загинув випускник 2016 року нашого закладу Євген Володимирович Ащаулов.
Євген народився 28 жовтня 1996 року в с. Підлипне. У коледжі навчався за спеціальністю «Будівництво, обслуговування і ремонт залізничних колій» та здобув кваліфікацію техніка-будівельника.
Був працьовитим та відповідальним студентом. Завжди цінував і підтримував ідеї колективу, в якому навчався, відрізнявся від інших своєю спостережливістю. Таким згадують свого студента викладачі. У позанавчальний час займався туризмом.
Невимовним болем відгукнулася звістка про загибель Євгена і в серцях його одногрупників. З їхніх спогадів, Женя знав дві іноземні мови: англійську і польську – вільно говорив ними. Був гарним другом, одногрупники завжди могли розраховувати на його допомогу. Любив рибалити – і влітку, і взимку, мав багато відповідних рибальських трофеїв.
Перед початком вторгнення Євген працював за кордоном, але не зміг залишатися там, розуміючи, що ворог ступив своїм чоботом на його рідну землю. Пішов добровольцем до військкомату, пройшов навчання і став на захист рідної землі. Мав звання старшого солдата, був стрільцем стрілецького відділення стрілецького батальйону. Декілька років тому Женя одружився, у нього народився синочок, якого він так чекав! Тільки б жити та виховувати дитину, але….Ворожа куля обірвала і плани, і життя! Загинув Євген поблизу Бахмута на Донеччині.
Всією коледжанською родиною висловлюємо співчуття рідним та близьким Євена Ащаулова. Невимовний біль…Білих хмаринок тобі, дорогий наш студент-захисник! Герої не вмирають!