PDFДрук

Сергій Ворона

Війна забрала життя мирного мешканця Ворожби – нашого випускника Сергія Ворони
Він загинув 5 лютого, під час артилерійського обстрілу російськими загарбниками прикордонної Ворожби.
Сергій Вікторович Ворона народився 27 квітня 1984 року. Закінчив Ворожбянську школу, після чого вступив до Політехнічного технікуму (сьогодні Класичний коледж СумДУ), де вчився з 1999 по 2003 рік за спеціальністю «Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації».
«Скромний та ввічливий хлопець. Працелюбний, в усьому любив порядок», - таким його згадують викладачі. Про загибель Сергія повідомив його одногрупник Ігор Кронда, з яким вони разом проживали в гуртожитку.
Після закінчення технікуму Сергій Ворона продовжив своє навчання у Харківському вузі, а потім працював провідним інженером на Укртелекомі - займався відновленням ліній електромереж. Любив життя, велику увагу приділяв вихованню сина, поділяв з ним його захоплення футболом.
Сергій загинув на власному подвір’ї, потрапивши під обстріл. Зі інформацією міського голови міста Ворожба Андрія Дружченка, мати загиблого та ще один мешканець, які теж знаходились на місці влучання, отримали осколкові поранення.
Сергію Вороні було 39…Ще стільки можна було встигнути…Судячи зі сторінки Сергія в соцмережах, він дуже любив життя, своє місто і Україну, побував у різних куточках України разом зі своїм сином, своєю родиною… Але сусід-терорист на власний розсуд розпорядився життям Сергія, вважаючи, що має на це право…
За фактом порушення законів і звичаїв війни Сумська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування (ч. 2 ст. 438 КК України).
Колектив Класичного коледжу СумДУ висловлює співчуття рідним і близьким Сергія Вікторовича Ворони. Непоправна втрата…Невимовний біль…Схиляємо голови в скорботі. Вічна пам'ять невинно вбитим українцям!