PDFДрук

Зі святом!

Дорогі друзі!

Ювілей у житті людини – це певний рубіж, підсумок досягнень, старт в успішний завтрашній день. Ювілей навчального закладу – це теж певний рубіж,  траєкторія якого неоціненними справами пронизує століття. Славетна історія технікуму з першого дня створення навчального закладу й до сьогодні є підтвердженням того, що наш навчальний заклад – є маркою престижу нашого міста.

Колектив Політеху – це колектив однодумців, менеджери структурних підрозділів – це команда професіоналів, здібних організаторів, вимогливих керівників. Серед них мудрі і юні, стримані і амбіційні, креативні, ініціативні, відверті, справедливі, відповідальні.  Ми команда і цим  успішні.

Всі знають, що стати конкурентноспроможнім професіоналом, вихованою людиною, успішним лідером, свідомим громадянином, вимогливою мамою чи відповідальним батьком – не легка справа, справа яка не під силу окремо взятій людині. Тож успішність наших випускників у житті є результатом спільних зусиль всіх, хто мав відношення до закладу не залежно в якій якості. Сьогодні  завдячуючи  кожному з вас технікумом управляють традиції, добрі традиції.  Ми дякуємо за це кожному.

Зі святом!

Т. В. Гребеник,

к.п.н., доцент, директор ПТКІСумДУ