PDFДрук

Політехівці відзначили Міжнародний день толерантності!

16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності (терпимості)! У нашому закладі відбулися заходи спрямовані на виховання толерантності, на формування терпимості по відношенню до різноманіття культур, поглядів, думок інших людей, не схожих на нас.

Ранок у технікумі розпочався з Акції «Почни день з толерантності!», кожен відвідувач технікуму отримав маленьку листівочку з висловом про добро та емблемою толерантності і став трошечки добрішим.

На великій перерві студенти, викладачі та співробітники закладу ознайомилися з історією цього дня, мали можливість замислитися над тим, хто є толерантною особистістю та що можна зробити, щоб світ став добрішим.

Протягом дня  усі учасники навчально-виховного процесу мали можливість прийняти участь у стендових опитуваннях: «Для мене толерантність це – …»,  «Яку добру справу зробив я?». Студенти проявили велику активність та зацікавленість у вираженні своїх думок!

Тема толерантності дуже актуальна в умовах сьогодення, у ситуації життя між «миром та війною». Сподіваємося, що відзначення Міжнародного дня толерантності сприяло формуванню атмосфери гуманізму, альтруїзму та емпатії у стінах Політеху!