PDFДрук

День відкритих дверей

14 лютого 2016 року в Політехнічному технікумі КІСумДУ відбувся День відкритих дверей. Колектив закладу ретельно готувався до прийому майбутніх студентів та їх батьків. Актова зала була переповненою. Гостями заходу були не лише мешканці міста Конотопа, але й сусідніх областей.

Із вітальним словом до присутніх звернулася директор Політехнічного технікуму КІСумДУ к.п.н., доцент Гребеник Т. В. Майбутні студенти та їх батьки із захватом слухали керівника закладу, яка ознайомила із умовами вступу до технікуму та майбутніми перспективами після закінчення навчання.

Алла Іванівна Швидка, заступник директора з ВР, розповіла про студентське самоврядування, ознайомила із гуртками, що діють у закладі, та їх керівниками. Позанавчальна діяльність Політеху вабить своєю змістовністю не лише студентів, а й учнівську молодь міста та регіону. Понад 100 слухачів підготовчих курсів тепер не лише відвідують навчальні заняття, а й із задоволенням розвивають власні творчі здібності в гуртках та студентських об’єднаннях за інтересами Політехнічного технікуму КІСумДУ.

По закінченню заходу була проведена екскурсія по навчальному закладу. Гості мали можливість поспілкуватися із завідуючими відділень та отримати змістовну інформацію про навчальний процес та спеціальності. Відвідали музей історії закладу та музей «Конотоп. Дорогами 1941-1943 рр.».

До зустрічі в стінах Політеху!