PDFДрук

Тиждень англійської мови

З 15.02.16 по 19.02.16 року в Політехнічному технікумі КІСумДУ проходив тиждень англійської мови, в якому брали участь студенти 1-4 курсів.
Розпочався тиждень предметною олімпіадою, де найкращі результати показали студенти:
І курс – І місце – Горбик Д. (4 група), Кислиця М. (5 група);
ІІ місце – Роменець А. (1 група), Стритович А. (5 група);
ІІІ місце – Шобей Н. (2 група);
ІІ курс – І місце – Голуб Н. (721 група);
ІІ місце – Мороз Д. (122 група), Ніколаєнко А. (222 група);
ІІІ місце – Павленко А. (221 група), Шанайда М. (621 група).
Студенти креативно підходили до створення колажів «Англійська мова: причини успіху», «Знайомтесь: Європейський Союз», стінгазет на теми: «Внесок англійців у розвиток залізниці», «Еволюція електронних пристроїв», «Нові технології – нові слова» тощо. У рамках радіожурналу на великій перерві студентам розповідали про маловідомі факти країни, мову якої вони вивчають. Музичним супроводом були твори англійських виконавців.
Висловлювання та афоризми про мову нагадували про культуру спілкування, тісний зв'язок мови з історією, культурологією, психологією, успішністю молодої людини у майбутньому.
Студентам для перегляду було запропоновано навчальний фильм «An Introduction to Britain». Захід «English Tea» – об’єднав тих, хто досліджував звідки походить британська традиція чаювання і як Британія розвиває бренд «Англійський чай».
Відеофільм «Зроблено в Європі», знятий за підтримки Посольства Великобританії в Україні, серед глядачів викликав жваву дискусію. Вікторина «Чи знаю я свою професію?» сприяла поглибленню знань з англійської мови за професійним спрямуванням.
Сподіваємося, що 2016 рік, оголошений Президентом України роком англійської мови, буде сприяти покращенню вивчення цього предмета у навчальних закладах.