PDFДрук

Розширюємо межі діяльності

24 лютого 2016 року з метою планування діяльності в рамках створеного у Політехнічному технікумі КІСумДУ студентського клубу «Правозахист» Волосюк Т. В., президент МОС «Новий час», спільно з представниками Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідали м. Недригайлів та с. Чернеча Слобода. Конструктивний діалог з представниками громади даних регіонів дає підстави щодо результативності запланованих заходів.

Створений на базі Політехнічного технікуму Конотопського інституту СумДУ створено студентський клуб «Правозахист», що є добровільним неполітичним молодіжним клубом, об’єднує на добровільних засадах осіб, що беруть активну участь в суспільному та навчальному житті з метою спілкування, обміну інформацією, розширення знань про правову освіту, правове виховання, формування правової свідомості та юридичної обізнаності.

Анонсований новий соціально корисний проект, у рамках якого студентська молодь матиме змогу пройти підготовчі курси поглибленого вивчення права та здійснювати роз’яснювальну діяльність по ефективному захисту прав населення у селищах та містах Конотопського, Буринського, Недригайлівського та Липово-Долинського районів Сумської області.

Отже, будемо сподіватись, що відкриття спеціальності «Правознавство» на базі Політехнічного технікуму КІСумДУ – це реальні плани колективу.