PDFДрук

Увага! Подія!

13 грудня о 9.30 у читальній залі бібліотеки Політехнічного технікуму КІСумДУ відбудеться презентація книги братів Капранових «Майдан. Таємні файли».

Революція гідності, Євромайдан – це наша новітня історія. У цих подіях брали участь мільйони, але що насправді відбувалося тоді за лаштунками, і досі залишається таємницею. Живі свідчення цієї історії вирішили залишити нащадкам брати Капранови, написавши книжку-розслідування, у якій спробували дослідити витоки Майдану, причини, хто його готував, і перейти на постмайданні процеси, що тривали до травня 2014 р. За жанром, як жартують самі автори, – це документальний фільм, тільки на папері. Цікаво, що наприкінці книги є кілька вільних сторінок, щоб кожен міг вписати своє свідчення, власну історію того, де він був під час Майдану і що зробив для своєї країни, аби залишити пам’ять нащадкам, майбутнім дослідникам.

Отже, запрошуємо всіх охочих, хто хоче поспілкуватися з братами Капрановими та придбати дане видання! Місце зустрічі: Політехнічний технікум КІСумДУ, вул. Садова, 39. Вхід вільний. Чекаємо на вас!