PDFДрук

Викладачі зіграли зі студентами у флорбол

Товариський матч відбувся в рамках Олімпійського тижня, який проводиться в коледжі. Командна гра, дух змагання за перемогу дозволили гравцям краще пізнати одне одного, розкритися, почати розуміти одне одного з напівпогляду.

Гра видалася експресивною та динамічною. Проте зіграли команди в нічию з рахунком 4:4. За кожну з команд активно вболівали викладачі та студенти.

З успішним завершенням гри флорболістів привітали директорка закладу Тетяна Гребеник та голова профспілкового комітету коледжу Геннадій Колесников. В якості призів вони вручили командам солодкі подарунки, виготовлені працівниками нашої їдальні.

Натомість кращим гравцем товариського матчу був визнаний викладач історії Володимир Очкасов - його нагородили кубком.

Суддями гри у флорбол були Лілія Сабаніна та Віктор Арзанов. Функції секретаря та секундометриста виконали під час гри Олександр Приходько та Олена Кабанова.

Висловлюємо вдячність адміністрації ДЮСШ М.Маміашвілі за наданий спортивний інвентар, а гравцям бажаємо подальших успіхів та спортивного гарту. Спортивні змагання між викладачами та студентами в коледжі є традиційними. А тому сподіваємося ще не раз побачити кожного з них у нових, не менш яскравих товариських зустрічах, та обов’язково підтримати їх у прагненні до перемоги.