PDFДрук

Юнаки коледжу взяли участь у вишколі


Він проходив на базі ВСП «Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ», а його учасниками стали учні та студенти освітніх закладів міста.

Учасників навчали тактиці ведення бою, правильному поводженню зі зброєю. Під час гри в лазертаг молодь застосувала здобуті знання в ході відтворення бою з використанням електронної зброї. Юнаків також ознайомили з екіпіровкою сучасного солдата, принципами та засобами тактичної медицини. Навчання проводили спеціалісти Сумського обласного центру відпочинку, оздоровлення та військово-патріотичного виховання.

Участь у вишколі від Класичного фахового коледжу СумДу взяли студенти під керівництвом викладача Дениса Наумова: Віталій Гуторка, Назар Коплик, Ярослав Луговий, Даніїл Степаненко та Амін Шуляк.

Сподіваємось, що набуті знання та навички додадуть хлопцям ще більше мужності та впевненості у власних силах, розширять обізнаність у сфері військової справи та сприятимуть тому, щоб вони й надалі залишалися патріотами власної країни та в будь-який момент уміли постояти за себе та своїх близьких.