PDFДрук

Триває підготовка до традиційної науково-методичної конференції


13 жовтня 2021 року у Класичному фаховому коледжі СумДУ проведено зустріч-консультацію для вчителів шкіл, які братимуть участь у конференції «Транспортна та будівельна галузі: тенденції розвитку та стратегічні ініціативи», що проводиться на базі нашого закладу.

Основні організаційні моменти, формат участі, терміни подачі, тематику секцій довела до відома гостей голова оргкомітету конференції Наталя Панченко.

Наталія Барбара надала зразки та роз’яснила вимоги до оформлення матеріалів (тез) конференції.

Мотивувала до активної участі у конференції та подальшої співпраці заступник директора Людмила Гаценко.

Чим конференція зацікавила педагогічних працівників шкіл та здобувачів освіти? Тим, що поряд із актуальними проблемами професійної підготовки фахівців залізничного транспорту та будівництва охоплює дослідження інноваційних підходів у навчанні й розвитку особистості XXI-го століття.

Досвідчені освітяни готові ділитися сучасними методиками навчання та виховання здобувачів освіти, інноваційними технологіями організації освітнього процесу. А для молодих науковців-здобувачів освіти конференція є чудовим майданчиком для апробації результатів досліджень та отримання досвіду.

Серед інших переваг - онлайн-формат, безоплатна основа, публікація тез у збірнику та в інституційному репозитарії Сумського державного університету.

Запрошуємо усіх зацікавлених до участі у конференції!

E-mail оргкомітету: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду