PDFДрук

Якість підготовки студентів – основа й результат освітнього процесу


Заступник директора з навчально-методичної роботи Гаценко Л.Г. та методист Барбара Н.В. взяли участь у Всеукраїнському круглому столі на тему «Оцінювання якості підготовки фахівців у ЗФПО : теорія, методика, практика».

Захід організовано Національною академією педагогічних наук України, Інститутом професійно-технічної освіти в онлайн-режимі.

Йшлося про забезпечення якості фахової передвищої освіти, професійний розвиток педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти, навчально-методичне забезпечення професійної підготовки фахових молодших бакалаврів та ін.

Наприкінці засідання відбулося обговорення поняття якості освіти як основи освітнього процесу та водночас його результату, адже кожен роботодавець очікує випускників з якісними теоретичними й практичними знаннями.

Усі розглянуті питання є важливими й актуальними для нашого закладу, адже Класичний фаховий коледж Сумського державного університету значну увагу приділяє розбудові та вдосконаленню системи забезпечення якості освітньої діяльності.