PDFДрук

Коледжани підтримали конотопських спортсменок, які беруть участь в Олімпіаді


Флешмоб на підтримку лижниць нашого міста, вихованок ДЮСШ М.Маміашвілі, – Марини Анцибор та Вікторії Олех відбувся на стадіоні «Локомотив» у неділю 6 лютого. Дві місцеві спортсменки наразі беруть участь у зимових Олімпійських іграх у Пекіні.

Захід розпочався з невеликих урочистостей, у ході яких свою підтримку дівчатам засвідчили колеги, тренери, батьки та вболівальники. Одна з учасниць Олімпіади, Марина Анцибор, вийшла на прямий відеозв’язок із присутніми та розповіла, про свій виступ у Олімпійських змаганнях та враженнях, а також, з радістю прийняла слова підтримки від небайдужих земляків. Особисто для Марини – це вже четверта участь в Олімпійських іграх різних років. Вікторія Олех у подібних змаганнях бере участь вперше.

На завершення всі учасники зібрання долучилися до лижного флешмобу та проїхалися на лижах по стадіону. У заході, присвяченому підтримці конотопських олімпійців, взяли участь і студенти КФК СумДУ. Майбутні фахівці, а наразі – здобувачі освіти молодшого бакалавра спеціальності «017. Фізична культура і спорт» змагалися в лижному марафоні разом із своїми викладачами та директором закладу Тетяною Гребеник, учнями та випускниками Конотопської ДЮСШ М. Маміашвілі.

Сподіваємось, що даним заходом нам вдалося підтримати бойовий дух спортсменок, тож бажаємо дівчатам вдалих виступів та відмінних результатів!