PDFДрук

Стрічку «Трохи нижче неба» у читальній залі коледжу переглянули учні гімназії

Відбувся черговий показ документальної стрічки про героїчну оборону Донецького аеропорту «Трохи нижче неба» для учнів 6 (10) класу міської гімназії (класний керівник - Лідія Самоха).

Історія чотирьох захисників України - військових 80-ї бригади ЗСУ, які загинули у січні 2015-го під час боїв за Донецький аеропорт, розказана їхніми бойовими побратимами, помножена на сльози їхніх рідних - цеглинка у мурі нашої пам’яті про російсько-українську війну. Історія про звичайних людей, які здатні на справжні вчинки, на прояв надлюдських можливостей... Історія незламних і справжніх героїв сучасності.

Автори фільму: військовий кореспондент, доброволець Михайло Ухман, його бойовий побратим Сергій Коновал. Режисер фільму - наш земляк, журналіст, письменник, ідейний натхненник і рушійна сила багатьох соціально значущих волонтерських проєктів Ruslan Gorovyi, зустрічі з яким стали вже традиційними в нашому освітньому закладі.

У кожного з нас - своя передова, своя зброя. В освітян - знання, просвітництво. І нам своє робити... Тож зберігаймо спокій та не втрачаймо віру. І продовжуймо робити свою справу відповідально, чесно, професійно. Із непохитною вірою та любов’ю.