PDFДрук

Випуск студентів-будівельників заочного відділення

Цього тижня отримали кваліфікацію молодшого спеціаліста випускники-заочники відділення «Будівництво та експлуатація будівель і споруд», очолює яке Людмила Бандурка.

Протягом навчання у коледжі студенти опанували ряд спеціальних предметів: геодезію, основи розрахунків будівельних конструкцій, економіку, експлуатацію будівель, технологію та організацію будівельного виробництва тощо, знання з яких допоможуть їм у здобутті практичного досвіду по завершенні навчання. Наразі випускники відділення вже склали державний екзамен та отримали фах будівельника. Із цією знаковою подією їх урочисто привітали директорка освітнього закладу Тетяна Гребеник, завідувачка відділення Людмила Бандурка та голова екзаменаційної комісії Віталій Чернявський. Наставники побажали випускникам знайти та реалізувати себе в професії, досягнути успіхів та ніколи не розчаруватися у своєму життєвому виборі.

Нагадаємо, за час існування відділення дипломи будівельників отримали понад 3000 молодих спеціалістів, які працюють у будівельних організаціях та інших галузях народного господарства нашої держави та близького зарубіжжя.

У День єднання – 16 лютого - випускники також долучилися до спільного виконання державного гімну України.