PDFДрук

У коледжі відбулось онлайн-засідання атестаційної комісії


Атестація педагогічних працівників коледжу є одним із важливих етапів його освітньої діяльності. Цього року засідання атестаційної комісії проходило дистанційно, але це не вплинуло на якість ухвалених рішень.

Так, 29 березня 2022 року під час засідання атестаційної комісії І рівня Класичного фахового коледжу СумДУ було узагальнено досвід роботи педагогів, які атестуються в 2021-2022 навчальному році. На основі поданих педагогами заяв восени 2021 р., атестації в поточному році підлягали 25 працівників, серед яких 2 викладачі – на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії», 3 викладачі – «спеціаліст першої категорії», 18 викладачів претендували на присвоєння та підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», присвоєння педагогічних звань, а також атестацію на відповідність займаній посаді.

З огляду на збройну агресію російської федерації та оголошення в Україні воєнного стану, згідно з Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» та враховуючи рекомендації, зазначені в листі МОН № 1/3454-22 від 15.03.2022 року «Про перенесення атестації педагогічних працівників у 2022 році», було вирішено перенести атестацію педагогічних працівників, які атестуються комісією ІІІ рівня Сумської ОДА на відповідність займаним посадам та на підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», на один рік.

Атестаційна комісієя ухвалила рішення про присвоєння І та ІІ кваліфікаційних категорій (усього 5 працівників), порушено клопотання перед комісією ІІІ рівня про присвоєння вищої категорії 5 педагогам.

Усі рішення були прийняті атестаційною комісією коледжу одноголосно.