PDFДрук

Дякуємо за підтримку благодійного фестивалю небайдужим конотопцям!

Втілювати в життя цікаві та важливі молодіжні проєкти неможливо без допомоги небайдужих людей. А таких у Конотопі чимало! У травні Класичний коледж СумДУ провів фестиваль патріотичної пісні «Від серця до серця». Для нас він не новий, адже таких заходів ми провели вже 21. Проте цьогорічний все одно став винятком навіть для нас, як для організаторів, адже його ми зробили благодійним. Ідею молоді – зібрати кошти для обласних піротехніків та зробити внесок у допомогу з розмінування Сумщини – одразу підтримали педагогічні наставники. А згодом і виконавчий комітет міської ради та підприємці міста. Відтак захід вдався на славу! Адже допоміг досягнути трьох цілей: відволікти бодай хоч на трохи вокалістів нашої області від думок про війну, влаштувати справжнє свято патріотичної пісні та підняти бойовий дух земляків, а ще – зібрати близько 20 000 грн благодійної допомоги для купівлі спорядження, необхідного у розмінуванні населених пунктів нашої області. Люди, ви неймовірні! І хоч поки що зібраних коштів недостатньо для придбання міношукача, який наша молодь мріє подарувати саперам, але ми не зупиняємось і продовжуємо збір – він триватиме до 5 червня включно.

Дякуємо кожному, хто не залишився осторонь, хто не пройшов повз зі словами «Мене це не стосується», хто перерахував кошти на благодійний рахунок чи ще збирається це зробити, а також тим, хто створив на цьому фестивалі атмосферу свята насамперед для його учасників. Висловлюємо вдячність: відділу міської ради по роботі із суб'єктами підприємницької діяльності та відділу МР у справах молоді та спорту, магазинам «ВіВат, канцелярія», «Конфетка», «РОМАН», «Зайка», адміністраціям кав’ярні «Франс.ya», кафе-ресторану «New York Street Pizza», мережі магазинів «Продуктова Хатка», «Mega Sale», «Watsons», «Аврора», колективу поліграфічного центру «Олімп» та відділу кульок ТЦ «Плаза», ПРАТ «Конотопський Хлібокомбінат», відділу культури і туризму КМР.

1 червня, у День захисту дітей, ми разом із учасницею фестивалю патріотичної пісні Веронікою Білинською особисто вручили подяки всім спонсорам нашого заходу. Разом ми сильні! Дякуємо, що ви з нами!

P.S. Для тих, хто не встиг задонатити на купівлю міношукача, нагадуємо номери карток для збору коштів:
Карта Приватбанк: 4149 6293 3003 9355;
карта Монобанк: 4441 1144 5056 1509;

Отримувач: Щербина Олександр.