PDFДрук

Формування нового підходу до підготовки високопрофесійних фахівців: підписано Договір про співробітництво у сфері науки та виробництва між Класичним фаховим коледжем СумДУ та ПрАТ «Роменський завод «Тракторозапчастина»

Сьогодні активна співпраця промислових підприємств та освітніх закладів щодо питань розробки освітньо-професійних програм і профорієнтування здобувачів освіти стає все найбільш актуальною та продуктивною. Втіленням таких сучасних необхідних взаємовідносин стало підписання в лютому 2023 р. Договору про співробітництво у сфері науки та виробництва між Класичним фаховим коледжем Сумського державного університету та ПрАТ «Роменський завод «Тракторозапчастина».

Завідувач навчально-виробничої практики коледжу КУЗЬКО Олександр зазначив, що така співпраця спрямована на організацію взаємовигідної діяльності у сфері підготовки кадрів для виробництва, а також проведення навчальних і виробничих практик.

Представник керівництва ПрАТ «Роменський завод «Тракторозапчастина» ТЕРЕЩУК Вадим підкреслив, що такі партнерські відносини між Класичним фаховим коледжем і підприємством сприятимуть розширенню та зміцненню взаємовигідних зв’язків, створенню сприятливих умов для якісної підготовки здобувачів освіти.

Переконані, підписання зазначеного вище Договору стане поштовхом до формування нового підходу до підготовки високопрофесійних фахівців, що поєднуватимуть теоретичні знання та практичні навики, які дозволять їм працювати на сучасних інноваційних підприємствах та повною мірою реалізувати себе на сучасному європейському ринку праці.