PDFДрук

У коледжі обрали ідеальну пару, яка піде на романтичне побачення

14 лютого, у День закоханих, для студентів І курсу провели шоу «Кохання з першого погляду». Колись, у далеких 90-х, ця телепередача була надзвичайно популярною серед глядачів, тож у нашому закладі її реанімували і запропонували перевірити силу своїх почуттів наймолодшим студентам коледжу – першокурсникам!

Участь у шоу взяли 6 юнаків та 6 дівчат. Протягом трьох турів вони відповідали на запитання ведучих, після чого, на основі своїх симпатій, робили вибір на користь того чи іншого учасника. Неймовірно! Але пар, які співпали, виявилося аж п’ять! Ідеальною парою після додаткового завдання стали Роздорожнюк Анна та Денисенко Ярослав. Обоє – студенти 1 групи, майбутні залізничники! Вітаємо переможців! У якості призу пара отримала сертифікат на романтичне побачення в місцевому кафе «Франсуа».

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері. Між конкурсними турами свої таланти показали студенти усіх груп І курсу, підготувавши художні номери у вигляді вокалу, танців та сценок. Спільна робота над підготовкою номерів згуртувала молодь, об’єднала навколо спільної справи, зарядила гарним настроєм, дала можливість продемонструвати свою відповідальність, активність, творчість!

Із вдалим творчим дебютом у стінах коледжу та святом закоханих учасників шоу привітала директорка Класичного коледжу СумДУ Тетяна Гребеник. А також вручила грамоти за активність та креативність, і, звичайно ж, солодкі призи! Бо кохання – то завжди солодко! То життя, яке ми повинні берегти і цінувати наперекір війні! То наші найкращі сподівання! То весна і перемога, на які ми так чекаємо і назустріч яким б’ються наші серця! Тож, із Днем закоханих! Нехай любов переможе, зігріє, згуртує! Любов виникає з любові. Коли хочеш, щоб тебе любили – люби першим!