PDFДрук

Державна атестація здобувачів освіти денного відділення

14–15 лютого 2023 р. відбулась державна атестація здобувачів освіти денного відділення спеціальності 073 Менеджмент (освітньо-професійна програма «Організація виробництва»).

Попри умови повномасштабної війни, у Класичному фаховому коледжі були створені всі умови для проведення атестації випускників у встановлені строки.

До складу екзаменаційної комісії ввійшли провідні фахівці галузі, представники Ради роботодавців та педагогічні працівники коледжу.

У ході виконання екзаменаційних завдань здобувачі освіти продемонстрували високий рівень знань та підтвердили своє вміння швидко та якісно приймати правильні управлінські рішення у виробничих ситуаціях.

14 випускників здобули кваліфікацію «Молодший спеціаліст менеджменту», 6 випускників – кваліфікацію «Фаховий молодший бакалавр менеджменту».

За результатами навчання та атестаційного екзамену два здобувачі освіти – Яна Бердник та Наталія Мартиненко – отримають дипломи з відзнакою.

Бажаємо, щоб знання та практичний досвід, здобуті в коледжі, стали надійним фундаментом для подальшого професійного росту. Успіхів, наполегливості та терпіння!