PDFДрук

Вітаємо чемпіонку!

26 лютого 2023 р. в м. Таллінн (Естонія) відбулася фінальна гра жіночої волейбольної Балтійської ліги сезону 2022/2023. Уперше в історії у фіналі цих змагань зіграли два потужні литовські клуби – Kaunas-VDU та Jonavos Aušrine.

Каунаська команда тріумфувала в надскладній, інтригуючій та емоційній грі, обігравши супротивника (який активно розпочав матч, а рік тому завоював бронзові медалі цього турніру) з рахунком 3:1, була кращою за всіма чотирма основними статистичними показниками (атака, прийом подачі, блок та ейси) – і вирвала історичну перемогу, захистивши трофей, здобутий минулого року!

Пишаємося, що серед чемпіонок – здобувачка освіти Класичного фахового коледжу СумДУ ІІІ курсу спеціальності 133 Галузеве машинобудування ЗУЙ Катерина! За литовську команду вона грає вже близько пів року. Також варто зазначити, що у складі волейбольного клубу Kaunas-VDU Катерина бере участь у Литовській волейбольній лізі та CEV Cup.

Коледж пишається своєю чемпіонкою, її розвитком та бажає якомога менше травм та якомога більше успішних спортивних звершень у майбутньому!

І пам’ятаймо слова легендарного Мухаммеда Алі: «Чемпіона народжує те, що у людини всередині – бажання, мрії, цілі!»