PDFДрук

Говоримо про простір неформальної освіти як старт для молодих науковців: чергова зустріч учасників гуртка «Eleсtroniсs»

03 березня 2023 р. в Класичному фаховому коледжі СумДУ в межах роботи наукового гуртка «Eleсtroniсs» керівниками Марією ШУЛЯК та Наталією ТРИНИТКО був організований круглий стіл для здобувачів освіти спеціальності 171 Електроніка з теми «Розвиток неформальної освіти в області електроніки».

Під час зустрічі присутні обговорили шляхи підвищення спроможності молоді, розвиток системи неформальної освіти на Сумщині. Голова циклової комісії електроніки та комп’ютерної інженерії коледжу Марія ШУЛЯК розкрила здобувачам освіти золоті правила створення презентацій PowerPoint та можливості й переваги онлайн-програми Canva для написання та представлення проєктів, освітньої діяльності. Вона зазначила, що сьогодні «майстерно та творчо розроблена презентація є помічником не лише в досягненні високих результатів навчання, а й умовою успішного представлення майбутніх ідей та ініціатив».

Гуртківці підтвердили свою готовність сприяти розвитку електронно-цифрових компетенцій української молоді шляхом підвищення обізнаності у сфері електроніки та робототехніки.