PDFДрук

Актуальні проблеми науково-освітнього простору ЗФПО в умовах воєнного стану

14 березня 2023 р. філологи КФК СумДУ взяли участь в онлайн-засіданні обласного методичного об’єднання викладачів гуманітарних дисциплін з теми «Актуальні проблеми науково-освітнього простору ЗФПО в умовах воєнного стану: реалії, нові ідеї та перспективи».

Відповідно до програми засідання було розглянуто такі питання: 1. Тема України в освітньому просторі країн Західної Європи. 2. Освіта в Україні в умовах воєнного стану: професійна творчість учителя-словесника в інноваційних вимірах. 3. Популяризація передового педагогічного досвіду: результати науково-методичних надбань викладачів. 4. НМТ–2023: експрес-підготовка.

Викладачка коледжу Валентина ЧЕРНУШЕНКО поділилася з учасниками обласного методичного об’єднання досвідом підготовки здобувачів освіти Класичного фахового коледжу до участі в НМТ, яку педагогічний колектив закладу здійснює з повною самовіддачею на належному рівні, попри всі труднощі воєнного стану.

Методичне об’єднання згуртувало захисниць освітянського фронту та надихнуло на подальшу спокійну системність у роботі філологинь.