PDFДрук

Попереднє засідання атестаційної комісії

22 березня 2023 р. згідно з планом роботи атестаційної комісії у ВСП «Класичний фаховий коледж СумДУ» було проведено чергове робоче засідання. Метою цієї зустрічі був аналіз атестаційних матеріалів педагогів, які атестуються в 2022/2023 н. р., а саме: наявність всіх необхідних документів у портфоліо та їх відповідність прийнятим формам.

Надані для розгляду матеріали показали систематичну діяльність педагогічних працівників у міжатестаційний період, що є підставою для прийняття позитивних рішень на заключному засіданні щодо відповідності займаній посаді та підтвердженню/присвоєнню кваліфікаційної категорії. Кожен педагог, який атестується цього року, заздалегідь підготував і здав свої матеріали на перевірку та аналіз.

Представники комісії відзначили високу відповідальність та професіоналізм педагогів. Попри те, що освітній процес другий рік поспіль здійснюється в період воєнного стану, педагогічні працівники якісно підготувались і отримали високу попередню оцінку власних портфоліо від членів атестаційної комісії.

На засіданні були дотримані регламент, кворум та інші важливі моменти для підтримки робочої атмосфери, побудованої на довірі між атестаційною комісією та педагогічними працівниками. Останні, зі свого боку, наголосили на високому рівні організованості методичного відділу зі створення комфортних і доступних умов для підготовки атестаційних матеріалів.

Як висновок, можна зазначити, що процедура атестації педагогів відбувається в коледжі завжди продуктивно та згідно з планом.