PDFДрук

Атестація непедагогічних працівників коледжу: основні питання

Цього року з метою підвищення якості освітньої діяльності коледжу прийнято колегіальне рішення щодо проведення атестації непедагогічних працівників Класичного фахового коледжу СумДУ згідно з поданими заявами та затвердженим графіком. Відповідне засідання відбулося 20 березня 2023 р.

Першими процедуру підтвердження відповідності займаній посаді проходили працівники бухгалтерії та юрисконсульт.

Члени атестаційної комісії ознайомилися з основними здобутками професійної діяльності непедагогічних працівників у міжатестаційний період, результатами їхньої неформальної освіти (самоосвіти), розглянули відповідні документи кожного працівника. За підсумками засідання комісії ухвалено рішення про підтвердження займаних посад відповідно до заяв працівників та встановлення кваліфікаційних категорій «спеціаліст першої категорії», «спеціаліст другої категорії», «провідний спеціаліст».

Також відбулося засідання круглого столу адміністрації коледжу та членів атестаційної комісії з вищезазначеного питання, ключовим завданням якого був пошук раціональних шляхів організації підвищення кваліфікації непедагогічних працівників (участь у професійних програмах розвитку, курсах, вебінарах тощо) та відповідних атестаційних процедур.