PDFДрук

Відбулось обласне методоб’єднання заступників директорів з виховної роботи


Відповідно до плану роботи обласних методичних об’єднань ЗФПО Сумської області у 2022-2023 навчальному році 20 квітня 2023 року відбулося онлайн - засідання ОМО заступників директорів з виховної роботи.

Під час засідання виступила Світлана Щербак з доповіддю про планування виховної роботи в ЗФПО; Ольга Мельник ознайомила колег з формами та методами національно-патріотичного виховання в коледжі: методикою підготовки й проведення Дня вишиванки; Юлія Бібік розповіла про реалізацію молодіжних проєктів, участь у конкурсах проєктів, організацію роботи мережі клубів та гуртків; Валентина Сидора презентувала планування та втілення в практику розділу "Національно-патріотичне виховання" під час воєнного стану.

На початку зустрічі виступили психологині Ірина Баландіна та Лілія Костенко, які презентували учасникам засідання проєкт психологічної підтримки «Поруч» та запросили до участі!

Зустріч колег пройшла у невимушеній та доброзичливій атмосфері: обмінялися досвідом, обговорили виклики сьогодення та намітили подальші напрямки співпраці!