PDFДрук

«Експериментаріум з хімії та фізики» – простір для реалізації ідей майбутніх творчих дослідників

Протягом ІІ семестру 2022–2023 н. р. здобувачі освіти Класичного фахового коледжу СумДУ І курсу – майбутні науковці, знавці хімії і фізики – регулярно відвідували заняття гуртка «Експериментаріум з хімії та фізики», що функціонує на базі освітнього закладу. Важливо наголосити на їхньому великому особистому бажанні, невичерпному ентузіазмі, наполегливості та завзятті в цій справі.

Ідейними натхненницями та керівницями гуртка є викладачі коледжу, зокрема КОРОСТАШІВЕЦЬ Тетяна (викладач хімії) та МИРУК Юлія (викладач фізики).

Особливо слід зазначити, що на сьогодні гуртківці мають уже особисті (!) відкриття. Безумовно, це їхня вагома перемога в галузі хімічної і фізичної наук, які тісно пов’язані одна з одною, та перший впевнений крок у світ науки.

Тож вітаємо БАТЮТУ Євгенія (5 гр.), ВЕРГУН Софію (5 гр.), ГАГЕНКА Павла (5 гр.), КУЛИК Тетяну (5 гр.), ЛУГОВОГО Романа (5 гр.), САМОХУ Даниїла (5 гр.), СЕМЕНКА Владислава (4 гр.), ПАВЛЕНКО Анну (3 гр.), ПРИХОДЬКО Богдану (3 гр.) з таким успішним творчим стартом.

Пишаємося нашими гуртківцями та бажаємо, щоб їхні починання і надалі завершувалися новими досягненнями, перемогами та цікавими й важливими для людства відкриттями.