PDFДрук

У День захисту дітей студенти коледжу створили локації вдячності від дітей міста захисникам України


1 червня, в День захисту дітей, за ініціативи клубів «Made In Ukraine» та «Соціальне волонтерство» (діють в межах проєкту «Коло друзів» за підтримки БФ «Відень» та КФК СумДУ) в центрі міста відбулася акція «Вдячні долоньки».

Головна мета акції «Вдячні долоньки» - сприяння патріотичному вихованню дітей та моральна підтримка українських захисників, які виконують бойові завдання по захисту нашої держави в «гарячих» точках України, адже заради спокою маленьких українців вони готові ризикувати власним життям.

Під час акції працювали три локації, де всі дітки, які завітали на захід, могли передати захисникам України свою вдячність за захист.

На локації «Розпиши прапор» усі охочі залишали відбиток своєї долоньки на синьо-жовтому прапорі та писали побажання або слова подяки захисникам.

Локація «Малюнок для захисника» запрошувала малечу зобразити свою вдячність різноманітними художніми техніками. Найменші дітлахи мали змогу розфарбувати вже готові розмальовки з патріотичними картинками.

На локації «Оберіг для захисника» учасники створювали оберегову ляльку-мотанку у кольорах національного стяга.

Сьогодні ми всі працюємо єдиним фронтом заради найголовнішої мети – нашої Перемоги!

Всі виготовлені дитячими долоньками обереги та малюнки разом з розписаним прапором відправляться на передову.

Ми хочемо, щоб ці подарунки, виготовлені з теплом дитячих долонь і сердець, стали підтримкою для наших героїв і принесли довгоочікувану перемогу нашій країні.