PDFДрук

Підсумки участі здобувачів коледжу в XVII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з української мови та літератури (весна 2023 р.)

Інтернет-олімпіади можна вважати своєрідним підсумком знань, їх поглиблення та систематизації. Це ще одна можливість для особистісного та творчого розвитку молоді, знайомство з сучасними технологіями освітнього процесу.

Протягом весни цього року здобувачі Класичного фахового коледжу брали участь у XVII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з української мови та літератури. Завдання були цікаві, творчі та різноманітні. Отже, наші переможці – справжні знавці української мови та літератури:

ГАГЕНКО Павло (5 гр.), САЛЬЧЕНКОВ Андрій (3 гр.)диплом І ступеня.

БАТЮТА Євгеній (5 гр.), ЗИМОВЕЦЬ Андрій (521 гр.), ЛИМАНСЬКИЙ Тахір (4 гр.), ЛУГОВОЙ Роман (5 гр.), САЛІЙ Гліб (5 гр.), САМОХА Даниїл (5 гр.), СЕМЕНКО Владислав (4 гр.)диплом ІІ ступеня.

БЕРЕЖОК Марина (5 гр.), ГУТОРКА Віталій (521 гр.), ДУБАТОВК Андрій (5 гр.), КУЛИК Тетяна (5 гр.), МЕДВЕДЄВ Артем (4 гр.), ПАНЧЕНКО Артем (721 гр.)диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо з вагомими здобутками, дякуємо за постійне самовдосконалення, любов до рідної мови та літератури, невтомний інтерес до навчання, віру у свої сили й прагнення пізнавати нове! Творчих успіхів, досягнень та перемог!