PDFДрук

Відбувся захист звітів із виробничої практики здобувачів освіти спеціальності 015 Професійна освіта. Будівництво

09 червня 2023 р. в онлайн-режимі відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачів освіти спеціальності 015 Професійна освіта. Будівництво (освітньо-професійна програма «Професійна освіта. Будівництво та зварювання»).

Виробнича практика здобувачів освіти коледжу проводилася в закладах професійно-технічної освіти регіону протягом трьох тижнів. Її метою було поглиблення і закріплення теоретичних знань та формування у студентів професійних умінь та навичок використання сучасних методів, форм організації та знарядь праці в галузі їх майбутньої професії; уміння приймати самостійні рішення під час роботи в реальних виробничих умовах; здатності застосовувати освітні теорії в педагогічній діяльності майстра виробничого навчання.

Здобувачі Класичного фахового коледжу презентували свої звітні документи та розроблені методичні матеріали, обговорювали характеристики зварного обладнання професійно-технічних навчальних закладів, на базі яких відбувалася їхня виробнича практика, особливості організації виробничих майстерень та робочого місця майстра виробничого навчання будівельного профілю, ділилися позитивними враженнями.

З успішним результативним захистом здобувачів освіти привітала в. о. завідувача відділення молодших бакалаврів Оксана ДИННИК та гарант освітньо-професійної програми «Професійна освіта. Будівництво та зварювання» Тетяна ШУЛЬГА.

Переконані, досвід, отриманий під час проходження виробничої практики, є вдалим стартом для подальшого розвитку професійних компетентностей здобувачів коледжу.