PDFДрук

Інша мова – інше бачення життя: визначено переможців інтернет-олімпіади сайту «На Урок» з англійської мови

Безперечно, сьогодні вже ніхто не буде сперечатися, чи обов’язково потрібно вивчати іноземну мову. Це вже закономірність, адже її знання – це одна з найважливіших складових сучасного успішного фахівця будь-якої спеціальності – від робітника до науковця; це конкурентна перевага, можливість розширити власний світогляд, пізнати культуру та звичаї інших країн, прочитати улюбленого письменника чи переглянути нову кінострічку мовою оригіналу і т. д.

Вихід України до європейського та світового простору зумовлюють розглядати іноземну мову як важливий засіб міжкультурного спілкування. Здобувачі Класичного фахового коледжу СумДУ усвідомлюють, що саме англійська дає доступ до міжнародного ринку праці, до першоджерел необхідної інформації, до новітніх досліджень, розвиває навички спілкування в найрізноманітніших ситуаціях, тому постійно вдосконалюють свої знання з цієї дисципліни: під керівництвом викладачів освітнього закладу вони беруть участь у міжнародних конференціях, різних вікторинах, квестах, майстер-класах, ініціюють креативні проєкти та вже традиційно здобувають призові місця у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з англійської мови.

Цього разу у весняний період переможцями стали:

ДЕМЕНТЬЄВ Владислав (3 гр.), ДЕМЕНТЬЄВ Максим (3 гр.), КУЛИК Тетяна (5 гр.), САЛІЙ Гліб (5 гр.), ЦИБКО Дарина (5 гр.)диплом І ступеня.

БАТЮТА Євгеній (5 гр.), ГАГЕНКО Павло (5 гр.), ЗОЛОТАР Ксенія (5 гр.), ПАВЛЕНКО Анна (3 гр.), ПРИХОДЬКО Богдана (3 гр.), САМОХА Даниїл (5 гр.)диплом ІІ ступеня.

ГОЛІЧЕНКО Даніїл (5 гр.), ГОРБИК Софія (1 гр.), ПАНЧЕНКО Артем (721 гр.)диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо наших знавців англійської, бажаємо не зупинятися на досягнутих результатах та щодня займатися мовою, яка відкриває перед вами нові можливості та перспективи. Вивчаючи англійську сьогодні, ви робите внесок у своє майбутнє.

І не забувайте – knowledge of the English language is the key to success!