PDFДрук

Професійне зростання здобувачів коледжу: відбувся захист виробничої практики

12 червня відбулася підсумкова конференція за результатами виробничої (тренерської) практики здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 017 Фізична культура і спорт.

Метою тренерської практики було оволодіння сучасними технологіями навчання, формування професійних умінь і навичок здобувачів коледжу для цілісного виконання професійних функцій тренера, інструктора тренажерної зали, фітнес-тренера, прагнення до самоосвіти, самовиховання, самовдосконалення та самореалізації.

У цьому навчальному році студенти практикували себе в ролі тренера ДЮСШ, фітнес-інструктора у спортивному клубі.

На зустрічі вони поділилися своїми успіхами, труднощами, які іноді виникали, очікуваннями й враженнями від отриманого досвіду під час практики, висловили власні пропозиції.

Успішний захист виробничої (тренерської) практики показав, що здобувачі освіти оволоділи методикою планування та роботи з документацією, навичками навчально-тренувальної роботи з різними верствами населення, навчилися розробляти регламент та проводити спортивні змагання. Усе це є свідченням їхньої професійної спрямованості. Саме такий підхід до роботи дає можливість досягнути успіху та зайняти конкурентоспроможне місце на сучасному ринку праці.

Вітаємо здобувачів ІІ курсу спеціальності 017 Фізична культура і спорт з успішним захистом та бажаємо подальшого вдосконалення професійної майстерності.