PDFДрук

Майбутні землевпорядники успішно склали атестаційний екзамен

10–11 червня 2023 р. в Класичному фаховому коледжі на відділенні «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування» відбувся атестаційний екзамен у здобувачів освіти 841, 843 груп спеціальності 193 Геодезія та землеустрій (освітня програма «Землевпорядкування»).

Екзаменаційна комісія у складі Світлани ПАЦАК (начальник відділу земельних ресурсів Дубов’язівської селищної ради, голова комісії), Людмили БАНДУРКИ (завідувачка відділення «Будівництво будівель і споруд та землевпорядкування», заступниця голови екзаменаційної комісії), Олени МЕЗЬ (інженер-землевпорядник ФОП «Мезь О. М.»), Олександра МЕЗЯ (інженер-землевпорядник ФОП «Мезь О. М.»), Тамари ЗАБОЛОТНЬОЇ (голова циклової комісії «Землевпорядкування», викладачка спеціальних дисциплін) та Олени ЛУГОВОЇ (секретарка екзаменаційної комісії) зазначила, що цього року 24 здобувачі освіти за освітньою програмою «Землевпорядкування» успішно склали атестаційний екзамен, продемонстрували високий рівень набутих теоретичних знань та практичних навичок у галузі геодезії та землеустрою.

Усім випускникам присвоєно кваліфікацію молодшого спеціаліста геодезії та землеустрою і фахового молодшого бакалавра геодезії та землеустрою.

За результатами навчання та атестаційного екзамену один здобувач освіти – Наталія ОСТАШКО – отримає диплом з відзнакою.

Вітаємо наших випускників! Бажаємо, щоб знання та практичний досвід, здобуті в коледжі протягом навчання, стали міцним фундаментом для подальшого професійного росту! Успіхів, наполегливості та терпіння.